Thursday, 26 May 2016

PBPPP: Contoh Pengisian Borang Keberhasilan GPK Pentadbiran, GPK Hal Ehwal Murid & GPK Kokurikulum


Bermula 1 hingga 30 Jun 2016 merupakan tarikh di mana semua Pegawai Perkhidmatan Penididikan akan dinilai dengan Penilaian Bersepadu Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PBPPP) untuk diisi skor masing-masing di dalam laman web ePrestasi.moe.gov.my..

Elemen Keberhasilan di dalam penilaian tersebut menjadi bualan hangat di media-media sosial. Kebanyakan perbincangan yang timbul adalah tiada contoh untuk mereka jadikan sandaran pengisian borang masing-masing.

Berikut kami sertakan 3 Contoh pengisian keberhasilan oleh GPK 1, GPK Hem dan GPK Koku. Harus diingat, Keberhasilan yang dikongsikan adalah contoh semata-mata. Sila sesuaikan dengan situasi anda.

Muat Turun:
 1. Borang Keberhasilan (Kosong)
 2. Borang Keberhasilan GPK 1
 3. Borang Keberhasilan GPK Hem
 4. Borang Keberhasilan GPK Koku
 5. Borang Keberhasilan Guru
Dikemaskini

Contoh keberhasilan yang lebih ringkas untuk

1. PK Pentadbiran
2. PK Hal Ehwal Murid (HEM)
3. PK Kokurikulum
4. PK Pendidikan Khas Intergrasi
5. PK Tingkatan 6

We Share because We Care

3 comments:

 1. Assalamualaikum cikgu share,

  Terima kasih atas perkongsian ilmu dan contoh pengisian borang. Semoga Allah membalas jasa cikgu dan beri keberkatan dunia dan akhirat. Bahan tersebut sangat membantu saya sebagai penilai pertama dan kedua.

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum......terima kasih banyak atas perkongsian bahan tersebut.....jasa baik cikgu semoga mendapat balasan ganjaran pahala daripada Allah Subhana Wataala

  ReplyDelete
 3. Assalamu'alaikum dan Salam Sehati Jiwa...terima kasih banyak atas perkongsian bahan bahan tersebut semuga cikgu mendapat ganjaran dari Allah. Aamiin.

  ReplyDelete


EmoticonEmoticon